Op welke labelprinters werkt Nicelabel software?

Labelprinters zijn een onmisbaar onderdeel van veel bedrijven en organisaties die producten verpakken, verzenden of traceren. Veel bedrijven gebruiken labelprinters om labels met barcodes te maken die informatie bevatten over hun producten, zoals de inhoud, het productnummer, de oorsprong en de bestemming. Met de Nicelabel Cloud software kunnen bedrijven labels afdrukken op een verscheidenheid aan labelprinters.

Er zijn verschillende soorten labelprinters waarop Nicelabel Cloud kan werken. De eerste is een thermisch printer. Deze printer drukt labels af door middel van thermische technologie. Dit kan op 2 manieren:

  • De inkt van de folie wordt op het label gebracht door de warmte van de printkop. Deze soort printer is een goede keuze als uw bedrijf veel labels moet afdrukken, omdat het een snelle en efficiĆ«nte oplossing is.
  • Daarnaast heb je ook thermisch papier. Hierbij verwarmen de printers het materiaal om labels op thermisch materiaal af te drukken. Deze printers zijn ideaal voor bedrijven die labels nodig hebben en zo min mgelijk handelingen willen met het vervangen van materialen.

Verder is er ook de inkjet printer. Met deze printer worden labels afgedrukt met behulp van een inktsproeier. Dit is een goede optie als uw bedrijf labels nodig heeft met afbeeldingen of kleuren. Inkjet printers zijn ook een goede keuze als uw bedrijf labels nodig heeft met extra details zoals barcodes of serienummers.

Ook kunnen gewone laserprinters aangestuurd worden, dit kan eenvoudig met een windows driver.

Nicelabel Cloud software kan worden gebruikt met een verscheidenheid aan (label) printers, waaronder thermisch direct, thermisch transfer, inkjet printers en laser printers. Afhankelijk van uw bedrijfsbehoeften kunt u de beste labelprinter voor uw bedrijf selecteren.

Terug naar het overzicht met alle vragen.

Vraag GRATIS en vrijblijvend een demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!