Wat is cloud software of saas software?

Cloud software is software die op een externe server staat. Dit betekent dat gebruikers op afstand toegang krijgen tot die software en de gegevens via het internet. De software wordt gehost door een cloud provider. Cloud software is niet fysiek op de computer van de gebruiker geïnstalleerd, maar wordt als een dienst (Software as a Service, of SaaS) geleverd.

Kijk voor een vergelijking tussen 'on-premise' en 'cloud' software hier.

Terug naar het overzicht met alle vragen.

Vraag GRATIS en vrijblijvend een demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!