Wat is on-premise software?

On-premise software is software die op de computer of server staat van waaruit de gebruiker het gebruikt. De software is lokaal geïnstalleerd op de computer of server, waardoor de gebruiker direct toegang heeft tot de software en de gegevens. On-premise software is meestal gekocht in een licentie, waardoor de gebruiker eigenaar is van de software.

Kijk voor een vergelijking tussen 'on-premise' en 'cloud' software hier.

Terug naar het overzicht met alle vragen.

Vraag GRATIS en vrijblijvend een demo aan voor het hele labelprinter software pakket

loftware nicelabel logo
Let op: de site van Loftware NiceLabel opent automatisch als je op de bovenstaande link klikt. Vul daar uw gegevens in en wij verzorgen de rest!